Perfecte pasfoto'sHet lijkt niet belangrijk, maar uw pasfoto gaat op een officieel document en is 10 jaar geldig, dan wilt u er toch een beetje behoorlijk uitzien.


Heb je nieuwe pasfoto’s nodig?Wij beschikken over een professionele pasfotostudio voor het maken van pasfoto’s in hoge kwaliteit. Nadat de foto is gemaakt, wordt deze binnen enkele seconden verwerkt tot een pasfoto door speciale software. Hiermee voldoet de pasfoto aan de eisen die de overheid stelt voor officiële documenten zoals paspoort, identiteitskaart en rijbewijs. De foto’s worden afgedrukt terwijl je wacht en onze pasfoto-ruimte is rolstoel toegankelijk.

In één keer klaar zijn met uw pasfoto's, dan zijn wij het beste adres.
Foto's voor uw paspoort,rijbewijs of ID-kaart ze worden gegarandeerd goedgekeurd.
Niet goed dan wordt de tweede set gratis over gemaakt.
Dat is de unieke ID-garantie van Combi Den Helder.


Ook voor kinderen
Wij maken pasfoto’s van kinderen. Voor kinderen onder de 6 jaar zijn de eisen wat minder streng dan bij volwassenen, zij mogen bijvoorbeeld nog lachen op de foto.Als het kind al wel kan zitten, maar nog niet zelfstandig, kan dit ook onder begeleiding van een ouder.

Bij baby’s is het belangrijk dat het kindje wakker is, dit omdat de oogjes open moeten zijn. Volgens de regels van de overheid mag je de ondersteunende handen van de ouder niet zien. Als je zorgt dat de baby een ruim truitje (geen rompertje) aan heeft, kunnen de handen onder de kleding ‘verstopt’ worden.

Digitale pasfoto
Heb je de pasfoto digitaal nodig? Dat kan. Wij sturen deze dan als service door per e-mail.

Pasfoto voor visum
Voor het maken van pasfoto’s voor buitenlandse documenten zoals een visum kun je bij ons terecht. Ook deze foto’s zijn klaar terwijl je wacht.
Onze software heeft sjablonen voor ruim 70 landen welke wekelijks wordt geüpdate. Wij maken gebruik van achtergronden in diverse kleuren zodat we deze kunnen aanpassen aan de voorschriften. Let op dat je zelf verantwoordelijk bent voor de juiste kledingvoorschriften en haardracht. Deze kunnen in sommige landen afwijken. Bij twijfel adviseren we je om te informeren bij de ambassade.

Wanneer je alleen foto's nodig hebt voor een document kunnen we de pasfoto set voor je splitsen in twee officiële en twee lachende.Kost niks extra's en wel zo leuk om bijvoorbeeld weg te geven!

Kijk voor meer informatie ook op:
www.pasfotomaken.nl
   Keizerstraat 63, 1781GE Den Helder, Telefoon: 02 23 68 46 00  
KvK nr: 37072108
  Openingstijden
maandag 13.00 - 18.00u
dinsdag 09.30 - 18.00u
woensdag 09.30 - 18.00u
donderdag 09.30 - 18.00u
vrijdag 09.30 - 18.00u
zaterdag 09.30 - 17.00u
zondag Laatste zondag v.d. Maand Koopzondag
vandaag besteld!
morgen in huis!
Naast ons uitgebreide assortiment in de winkel kunt u ook terecht in onze webwinkel van Electroworld, Electroworld is Europa's grootste inkooporganisatie en daardoor kunnen wij zeer concurrerend leveren!

Natuurlijk staan wij u liever in de winkel te woord zodat wij dieper op uw individuele behoeftes kunnen ingaan.
Voor u overgaat tot aankoop zullen wij u dan ook beter
en persoonlijker kunnen adviseren.

U kunt op assortiment bladeren, maar u mag uiteraard ook contact met ons opnemen indien u vragen heeft.
Bekijk onze folder
U kunt ook terecht bij ons voor: wassen en drogen - alles voor in de keuken - persoonlijke verzorging