Bij Combi Den Helder voeren we een zeer ruim assortiment  televisies.
LED TV 4K UHD TV OLED TV QLED

Alle grote merken zijn vertegenwoordigd in de beeldformaten vanaf 19 inch tot en met 75 inch

LED-TV

Waar LED-televisies gebruikmaken van LED-verlichting achter de televisie, zien we bij OLED  verschillende LED-lampjes die zelf licht genereren. Hierdoor behaalt OLED een groter contrast dan LED. Op dit moment zien we vooral veel  OLED van Philips , Sony en LG.

UHD
Fabrikanten gebruiken de verschillende termen UHD, Ultra HD en 4K voor hetzelfde concept.  Samsung heeft het over UHD TVs, LG spreekt van Ultra HD 4K TV's en gebruikt Philips de term Ultra HD TV's of 4K Ultra HD.In de basis wordt met 4K, UHD en Ultra HD hetzelfde bedoeld.

Voordelen:

Het grote voordeel van een televisie met de hoge beeldresolutie van 3840 x 2160 p is het scherpe beeld en de fraaie kleuren. Het meeste voordeel van deze resolutie heb je als je UHD-beelden bekijkt.
Op youtube staan al veel filmpjes in deze kwaliteit en ook Netflix heeft al series en documentaires in UHD.

Veel televisies hebben een upscaler (software) waarmee beelden van een lagere resolutie verscherpt worden zodat ze lijken op Ultra HD.

OLED

Wat is OLED?
OLED TV's zijn opgebouwd uit verschillende lagen. Bij traditionele LED televisies zit hier achtergrondverlichting bij. Bij OLED televisies is dit niet het geval. De LED's in een OLED scherm lichten zelf op, als zo'n lampje uit is is dat deel van het scherm dus ook cht zwart. Geen donker grijze gebieden meer en zeer levendige kleuren in donkere scnes. Het contrast is dan ook eindeloos!
OLED TV biedt jou diep zwart, levendige kleuren, eindeloos contrast n een perfecte kijkhoek.
OLED toont altijd perfect zwart. Door zelfoplichtende pixels is er geen sprake van lichtverspreiding in zwarte delen. Zwart is hierdoor cht zwart. Kleuren zijn ng mooier en levendiger.

QLED TV

QLED is de nieuwste TV-innovatie van Samsung. Als u kiest voor QLED, kiest u voor 100% kleurvolume tot in het kleinste detail en natuurgetrouwe beelden. Dat zorgt ervoor dat u heel ontspannen naar een film of serie kijkt en geniet van een hoge beeldkwaliteit. Door het nieuwe tv-paneel geeft de QLED TV alle details perfect weer, en dat ongeacht of u kijkt in een donkere of lichte omgeving. En door de technologie van de Samsung QLED maakt het niet meer uit waar u zit, vanuit iedere positie is het beeld van dezelfde kwaliteit. Geen gevecht meer om de beste plek!

Smart TV

Smart TVs zijn moderne televisietoestellen die televisie en internet combineren. Ze kunnen draadloos via WLAN of via een netwerkkabel aan het thuisnetwerk worden gekoppeld en bieden, bijvoorbeeld via de nieuwe , aanvullende online-informatie over het televisieprogramma waarnaar wordt gekeken. Naast andere onlinediensten (e-mail, browser, fotoalbums, video on demand) ondersteunen veel Smart TVs ook de weergave van fotos, films en muziek vanuit het thuisnetwerk.
   Keizerstraat 63, 1781GE Den Helder, Telefoon: 02 23 68 46 00  
KvK nr: 37072108
  Openingstijden
maandag 13.00 - 18.00u
dinsdag 09.30 - 18.00u
woensdag 09.30 - 18.00u
donderdag 09.30 - 18.00u
vrijdag 09.30 - 18.00u
zaterdag 09.30 - 17.00u
zondag Laatste zondag v.d. Maand Koopzondag
vandaag besteld!
morgen in huis!
Naast ons uitgebreide assortiment in de winkel kunt u ook terecht in onze webwinkel van Electroworld, Electroworld is Europa's grootste inkooporganisatie en daardoor kunnen wij zeer concurrerend leveren!

Natuurlijk staan wij u liever in de winkel te woord zodat wij dieper op uw individuele behoeftes kunnen ingaan.
Voor u overgaat tot aankoop zullen wij u dan ook beter
en persoonlijker kunnen adviseren.

U kunt op assortiment bladeren, maar u mag uiteraard ook contact met ons opnemen indien u vragen heeft.
Bekijk onze folder
U kunt ook terecht bij ons voor: wassen en drogen - alles voor in de keuken - persoonlijke verzorging